Informatie

Informatie

Belangrijke Informatie over Photo Recovery

Foto’s Herstellen / Bewerken / Scannen / Afdrukken

 1. Het is aan te raden om uw foto te scannen op een zo hoog mogelijke dpi. Dit kunt u zelf doen of bij een copyshop bij u in de buurt of ik kan het voor u doen.
 2. Foto’s die onscherp zijn of waar op bewogen is kunnen vaak niet of matig hersteld worden, het resultaat is hierdoor niet beter of mooier.
 3. Foto’s die erg beschadigd zijn, geen of zeer weinig details hebben door bijv. (verbleken) van de zon, waterschade o.i.d. kunnen vaak niet meer hersteld worden hoe pijnlijk dit ook is.
  Dit geld ook voor details zoals gezichten of andere details.
 4. SPRAWDesign bewerkt uw foto’s alleen digitaal.
 5. SPRAWDesign kan uw foto’s afdrukken tegen een meer prijs, zie prijsopgave.
 6. Om te kijken of uw foto geschikt is wil ik graag eerst een soort (proef)stukje maken, dit voorbeeld stukje wordt meestal aan u teruggezonden als voorbeeld om te kijken of het aan uw wensen voldoet.

 

Belangrijk

Backup al u belangrijke gegevens, zodat u niets verliest tijdens een computercrash of nieuwe installatie.
Koop bijv. een externe back-upschijf!

 


Webdesign

Website maken

 • Het maken van een website kost veel tijd, om deze tijd zo kort mogelijk te houden is het aan te raden goed van te voren te bedenken wat u graag zou willen.
  Denk bijv. aan Kleur, Thema, met veel of weinig foto’s, contactformulier of niet dit soort dingen kun je van te voren het beste op papier zetten zodat u weet wat u echt wilt.Voor website onderhoud maakt SPRAWDesign altijd schriftelijk een overeenkomst met u, zo bespreken we wat u verlangt en wat de prijs hiervan is, de kosten zijn per maand en is maandelijks opzegbaar.
  Zo blijft u website up to date, het enige wat u hoeft te doen is SPRAWDesign te vertellen wat aangepast moet worden. Indien er tekst moet worden aangepast kunt u de tekst door geven via de info@sprawdesign.nl e-mail.
 • Zodra we een overeenkomst hebben gaat SPRAWDesign een (proef) website maken.
  SPRAWDesign laat u een puntje van de sluier zien om te kijken of het naar uw wensen is. Een (proef) versie word altijd aan u getoond zodat u zelf kunt bepalen wat u mooi vind en niet. Zo kunnen we makkelijk de voor en nadelen bekijken en bespreken wat we over het hoofd hebben gezien.
 • Voor het ontwerpen van Logo’s en Visitekaartjes is het ook belangrijk om te weten welke wensen u zoal heeft. Zo kunnen we snel en discreet het product maken zoals u wenst. Ook hier geldt dat er een (proef) versie word gemaakt, deze word ook naar u toegezonden zodat u kunt kijken of u het wat vind.

 


 

Computer Reparatie

Reparatie / Opschonen / Back-ups maken / Upgraden / Nieuwe Installatie

 1. Voordat SPRAWDesign reparaties aan uw computer doet, word er word altijd een vooronderzoek gedaan. De kosten van een vooronderzoek zijn altijd €30,50 en komen te vervallen als er een reparatie moet worden gedaan. Ook hier geldt dat er geen reparaties plaats vinden zonder uw goedkeuring.
 2. Opschonen van uw computer houdt in, dat we virussen verwijderen en rotzooi van de computer afhalen die de computer vast houden. Als uw computer al een tijdje mee gaat, kan het zijn dat u computer trager word door de dingen die Windows vast houd, dit word verwijderd waardoor uw computer weer sneller zal reageren.
 3. Back-ups maken van uw belangrijke en persoonlijke gegevens kost veel tijd.
 4. U kunt veel zelf voorkomen door regelmatig een back-up te maken van u persoonlijke gegevens, dit kunt u doen door bijv. een externe harde schijf te kopen en daar uw gegevens op te zetten zo voorkomt u dat u dingen kwijt raakt bij een computercrash of nieuwe installatie.
 5. Ook kunnen we bij een nieuwe installatie uw harde schijf in uw computer in 2 partities delen,
  zo heeft u dan bijv. een C schijf en een D schijf waar op de C schijf de installatie van Windows komt te staan en op de D schijf u belangrijke en persoonlijke gegevens zoals foto’s.
  U schijf blijft 1 schijf maar we delen hem in twee. Toch raden we onze klanten altijd een externe harde schijf te kopen heeft u hier hulp bij nodig vraag om de mogelijkheden we kijken graag met u mee.
 6. Upgraden van uw computer is om uw computer weer sneller te maken en beter.
 7. Een upgrade kan bestaan uit bijv. meer geheugen erbij te zetten of een nieuwe videocard te plaatsen maar ook een grotere harde schijf voor meer schrijfruimte, ook hier geldt dat we eerst samen kijken wat uw wensen zijn en wat de mogelijkheden zijn.
 8. Nieuwe installatie kan van een oudere Windows versie een nieuwere maken of een compleet nieuwe installatie.
  Wij back-uppen altijd wat we denken dat belangrijk voor u is maar kunnen niet beloven hier altijd aan te voldoen dus is het zeer belangrijk dat u ons duidelijk door geeft wat u geback-upt wilt hebben.

 

Voor alle service die SPRAWDesign u kan bieden, word altijd de prijs in overleg bepaald. Er worden geen dingen gedaan zonder uw medeweten!